Skip to main content

Fabriken (Unga Omställningsakademin) drar igång sin andra termin nu den 4 september. Vi handledare John, Ben, Annika, Ali, Boel och Anna ser fram emot att träffa våra ungdomar, både de som kommer tillbaks för ännu en termin och nya att lära känna!

Är du nyfiken, vill hälsa på för att kolla in platsen och oss eller bara ställa frågor är du hjärtans välkomna att höra av dig.

För veckofärska uppdateringar om vårt arbete, projekt, sysslor, idéer och upptåg kan ni följa oss här via Egnahemsfabrikens blogg under kategorin Fabriken.

Är du forskare, lärare, utbildare eller på andra vis arbetar med metoder, platsutveckling och verksamheter för unga inom skola, praktik och jobb, är vi också nyfikna på era tankar, erfarenheter och projekt. På sikt hoppas vi kunna bidra till ett kreativt och hoppfullt nätverk och erfarenhetsutbyte kring olika sätt att stärka våra unga. Tillsammans tänker och gör vi bättre.

Mail: anna@egnahemsfabriken.se (Anna Berglund)

Mobil: 0730-947433

Fabriken / Unga Omställningsakademin är en verksamhet inom Egnahemsfabriken där ungdomar får en ny möjlighet att finna mening, gemenskap och framtidstro. Projektet finansieras av Allmänna Arvsfonden och drivs i samverkan med Tjörns kommun. Fabriken vänder sig till unga i åldrarna 12-20 år. Du hittar alla våra uppdateringar samlade här.

Anna Berglund

Author Anna Berglund

More posts by Anna Berglund