Skip to main content

Nu är årsmötessäsongen igång i föreningslivet och så även på Egnahemsfabriken! Vi har två årsmöten att se fram emot den närmaste tiden:

  • måndag 20 maj (Zoom): Egnahemfabriken (Ideell förening) – vår paraplyorganisation och opinionsbildare
  • lördag 15 juni (Svanvik, Tjörn): Egnahemsfabriken Tjörn (ekonomiska föreningen) – driver verksamheten på Tjörn

Samtliga medlemmar i Egnahemsfabriken och Egnahemsfabriken Tjörn är välkomna att delta vid till vart och ett av dessa årsmöten.

  • Kallelse och handlingar till årsmöte med Egnahemfabriken Tjörn kommer senare.

Vad är egentligen skillnaden mellan de två föreningarna?

Egnahemsfabriken är i nuläget organiserad i två föreningar, en ideell som också är tänkt att fungera som en paraplyorganisation när det startas fler Egnahemsfabriker samt en ekonomisk förening som driver den dagliga verksamheten på Egnahemsfabriken Tjörn.

Är du intresserad av att arbeta med utvecklingen av Egnahemsfabriken som idé och rörelse, då är det Egnahemsfabriken (ideell förening) du ska engagera dig i. Du blir medlem genom att swisha 50 kr till 123 661 97 46 sätta in 50 kr på BG 5494-2651. Skriv ditt namn, mailadress samt skriv “medlemsavgift”.

Är du intresserad av att delta i verksamheten, medverka som volontär, genomföra ett byggprojekt, utveckla odlingarna och platsen i Svanvik på Tjörn, gå en kurs eller kanske hitta på ett eget arrangemang , då är det Egnahemsfabriken Tjörn (ekonomisk förening) du ska engagera dig i. Här blir du medlem via hemsidan eller genom att swisha 50 kr till 123 227 46 29 eller sätt in 50 kr på BG 5024-1132. Skriv ditt namn, mailadress samt skriv “medlemsavgift”

Erik Berg

Author Erik Berg

Medlem, organisatör, tillsammansbyggare, arkitekt, skribent, boende på Mjörn.

More posts by Erik Berg