Skip to main content

Skräddarsydda utbildningar och byggaktiviteter för er grupp

Vi älskar att bygga tillsammans och vet hur transformativt det kan vara. Vi vill ge många chansen att delta i byggande, vuxna, unga och barn. Vi skräddarsyr ett paket och lämnar förslag på en aktivitet för er grupp, utifrån era behov.

Byggpedagoger och workshopledare på Egnahemsfabriken

Teambuilding värd namnet

Att bygga praktiskt tillsammans är en upplevelse som gör att man växer både som grupp och som individer. Genom byggandet löser gruppen problem, bryter ner barriärer och lossar knutar – en starkare erfarenhetsbaserad gemenskap och självförtroende växer fram i det kollektiva fysiska arbetet.

Ta med er grupp och bygg er samman under en dag, en helg eller under flera träffar – det lönar sig! Vi skräddarsyr ett paket och lämnar offert på en aktivitet utifrån era behov. Kontakta oss på aktivitet@egnahemsfabriken.se så tar vi fram förslag på byggaktivitet som kan utveckla er grupp!

Aktivitetsexempel ”teambuilding”:

En byggdag för barn och unga

Det finns en stor social kraft i den grundläggande mänskliga aktiviteten att bygga tillsammans. Välorganiserade praktiska byggaktiviteter river ner barriärer och stärker självkänslan. Det är en upplevelse vi vill ge till alla barn och unga!

Boka en byggdag på eller med Egnahemsfabriken. Klassen får chansen att uppleva hur de på kort tid kan genomföra ett transformativt byggprojekt där de tillsammans åstadkommer något de garanterat inte trodde var möjligt. Samtidigt får de chansen att bli en del av samhällsbygget, konkret, praktiskt och på riktigt.

Under ledning av arkitektur- och byggpedagoger med stor vana av att jobba med barn och ungdomar.

Ta kontakt och anmäl ditt intresse så berättar vi mer: byggdag@egnahemsfabriken.se