Detta händer på Egnahemsfabriken


Perennbytardag på Egnahemsfabriken

Egnahemsfabriken Rödgårdarnas väg 9, Tjörn

Välkomna till en dag med fullt fokus på perennner! Perenner är fleråriga växter som år efter år förser oss med färgprakt, form och dofter. Som skapar gröna rum och evighetsrabatter. Som går att dela och glädja fler. Detta är en dag för att byta kunskap och inspiration, men även för att byta perenner med varandra.

Gratis

Bygg hus i 3D – Sketchup för alla

Egnahemsfabriken Rödgårdarnas väg 9, Tjörn

På Egnahemsfabriken vill vi att alla ska kunna påverka sin närmiljö och kunna designa sina egna hus. Därför bjuder vi nu in till en ny heldagsutbildning för dig som vill komma igång med (eller bli bättre på) att modellera 3d i Sketchup, oavsett om du är självbyggare, designproffs, eller bara nyfiken.

450 kr

Vi bygger med kubbhusteknik

Egnahemsfabriken Rödgårdarnas väg 9, Tjörn

Att mura upp väggar med trästumpar och lerbruk är en gammal teknik för att åstadkomma rejäla och vackra husväggar med liten materialinsats och till en låg kostnad. Helgen den 26-27 november bygger vi väggar med kubbhusteknik under ledning av arkitekten och ekobygginnovatören Anna Sundman. En garanterat lärorik och givande helg som ger dig de grundläggande verktygen och erfarenheterna för att genomföra ett eget kubbhusbygge.

1700 kr