Skip to main content

I göteborgsregionen tvekar 29% av de unga inför att bilda familj på grund av bostadsbristen. Men hur gör man som ung när bostadsmarknaden ser ut som den gör? Börja spara tidigt, bo i en segelbåt, bygga sitt egna hus, eller organisera sig för att påverka bostadspolitiken?

I detta avsnitt av vår poddcast Vägarna Hem medverkar ungdomarna: Ida BloomMoa BerglundZahra Samadi, Rasmus HarlingRoman Akbari, samt forskaren Jenny Stenberg och Emma Ringqvist, förbundsordförande på jagvillhabostad.nu. Lyssna till tankar och initiativ lokalt på Tjörn såväl som i Stockholm. Programleder gör Maja Falkeborn Willner.

Lyssna direkt på PodBean eller på Spotify.

Maja Falkeborn

Author Maja Falkeborn

Medlem, berättare, journalist, poddproducent, kulturtolk, boende i Berga.

More posts by Maja Falkeborn