Skip to main content

Samtliga medlemmar i föreningen Egnahemsfabriken Tjörn hälsas härmed välkomna till 2020 års årsmöte med den ekonomiska föreningen Egnahemsfabriken Tjörn.

Vi träffas utomhus och håller avstånd, men för den som är sjuk eller tillhör riskgrupper finns det möjlighet att istället delta över webben (länk nedan). Vi bjuder på fika!

Datum och tid: Den 28:e maj, kl 18-20
Plats: Egnahemsfabriken, Rödgårdarnas väg i Svanvik på Tjörn
Kallade: Medlemmar, styrelse samt valberedning

Program

Vi inleder med fika och därefter formella årsmötesförhandlingar. Årsmötet inkluderar en presentation av vad som hänt i föreningen under 2019, behandling av verksamhetsplan för kommande år samt val av ny styrelse. Se kallelse för fullständigt program

Förslag till verksamhetsplan för Egnahemsfabriken Tjörn

Styrelsens förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2019-2020 kommer behandlas vid årsmötet för den ekonomiska föreningen. Förslaget till verksamhetsplan publiceras på hemsidan och skickas ut till medlemmar tre veckor innan årsmötet (7 maj).

Håller du med? Håller du inte med? Alla medlemmar i föreningen har rätt att lägga förslag och argumentera för dessa vid årsmötet.

Väl mött den 28 maj!

PS: Passa även på att bli medlem för 2020- ni som inte redan är det- genom att swisha 50 kr till 123 227 46 29 eller sätt in 50 kr på BG 5024-1132. Skriv ditt namn, mailadress samt skriv “medlemsavgift”. Du kan även sätta in upp till 5000 kr om du vill stötta projektet. Skriv ditt namn + “bidrag”.

Egnahemsfabriken Tjörn

Author Egnahemsfabriken Tjörn

Redaktionellt konto för Egnahemsfabriken Tjörn

More posts by Egnahemsfabriken Tjörn