Skip to main content

Samtliga medlemmar i föreningen Egnahemsfabriken Tjörn hälsas härmed välkomna till 2021 års årsmöte med den ekonomiska föreningen Egnahemsfabriken Tjörn.

Vi träffas utomhus på Egnahemsfabriken med hänsyn till rådande restriktioner. för den som vill finns möjlighet att även delta via Zoomlänk.

Datum och tid: Den 26:e maj, kl 18.30-20

Plats: Egnahemsfabriken, Rödgårdarnas väg i Svanvik på Tjörn eller Zoom. Zoomlänk mailas ut till anmälda (anmälan till info@egnahemsfabriken.se)

Kallade: Medlemmar i föreningen, styrelse samt valberedning. Medlemskap kan lösas på plats.

Program

Vi inleder med fika och därefter formella årsmötesförhandlingar. Årsmötet inkluderar en verksamhetsberättelse och presentation av vad som hänt i föreningen under 2020, behandling av verksamhetsplan för kommande år samt val av ny styrelse. Se kallelse för fullständigt program.

Förslag till verksamhetsplan för Egnahemsfabriken Tjörn 2021-2022

Styrelsens förslag till verksamhetsplan för kommande verksamhetsår kommer behandlas vid årsmötet för den ekonomiska föreningen. Förslaget till verksamhetsplan finns att läsa i sin helhet här. Håller du med? Håller du inte med? Alla medlemmar i föreningen har rätt att lägga förslag och argumentera för dessa vid årsmötet!

Väl mött den 26 maj!

PS: Passa även på att bli medlem för 2021- ni som inte redan är det- genom att swisha 50 kr till 123 227 46 29 eller sätt in 50 kr på BG 5024-1132. Skriv ditt namn, mailadress samt skriv “medlemsavgift”. Du kan även sätta in upp till 5000 kr om du vill stötta projektet. Skriv ditt namn + “bidrag”.

Egnahemsfabriken Tjörn

Author Egnahemsfabriken Tjörn

Redaktionellt konto för Egnahemsfabriken Tjörn

More posts by Egnahemsfabriken Tjörn