Skip to main content

EgnahemEtt är vårt första typhus och har redan blivit en klassiker. En yteffektiv men ljus planlösning som ger både upplevelsen av rymd och rymlighet på liten yta.

Boytan är totalt 24 kvm och fotavtrycket 30 kvm, vilket innebär att huset kan uppföras som komplementbostadshus (”Bolundare”) inom ramen för de utökade Attefallshusbestämmelserna.

Plats för fyra sängplatser (våningssängar) i sovrummet på markplan och ytterligare två sängplatser på loft. I köket/allrummet med nästan 4 m köksbänk ryms matbord med upp till åtta sittplatser för den som möblerar smart. Rymligt badrum med plats för tvättmaskin vid sidan av dusch, toalett och tvättbänk.

En rejäl hall med gott om förvaring gör det enkelt att hålla ordning i huset. Till boytan tillkommer ytterligare 6 kvm loft och förvaringsutrymme.

Egnahemsfabriken har utvecklat denna husmodell och uppför den åt eller tillsammans med beställare i utföranden som antingen följer grundutförandet eller kan anpassas efter beställarens önskemål.
Se aktuellt och fullständigt produktblad härKontakta oss och gör en förfrågan direkt!

PRISER 

  1. Klimatskal 295 000 kr
  2. Bostad 495 000 kr

PRISER TILLÄGGSBESTÄLLNINGAR

  • Fastpris transport (Sverige) 12 500 kr
  • Luftvärmepump inkl inst. 20 000 kr
  • Färdigt badrum 100 000 kr
  • Hyra projektyta, för eget färdigställande på fabriken 2500 kr / mån

Alla priser inklusive moms.

Planlösning och sektion

KOMMENTARER TILL PLANLÖSNINGEN

Tack vare en social byggprocess är planlösningen helt flexibel och placering av innerväggar och installationer kan anpassas i varje enskilt projekt utan att kostnaden påverkas.

Planlösningen här illustrerar en välfungerande grundplan för huset.

Totalbredden på 3,1 meter medger vägtransport utan krav på vägtransportledare.

DEFINITION AV FÄRDIGSTÄLLANDENIVÅER

Klimatskal innebär att huset färdigställs till ett tätt klimatskal inkluderande isolerad stomme, ångbroms och glespanel, monterade fönster och dörrar, snickerier (in- och utvändiga foder och smygar) yttertak, takavvattning och utvändiga målerier. Klimatskal inkluderar ej badrumsdel – denna är ett tillägg, se ovan.

Bostad innebär klimatskal enligt ovan samt eldragningar och eluttag, invändigt golv, innerpanel, innertak, invändiga målerier, kök

Huset levereras tillsammans med plintplan, relationsritningar / byggritning och dokumentation av byggprocess.

Nyfiken? Gör en förfrågan här!

Referensbilder uppförda hus