Skip to main content

EgnahemEtt30 kvm

Yttermått: 8,7 x 3,1 meter

Invändig boyta: 24 kvm

Utvändig yta: 30 kvm

En yteffektiv och prisvärd liten bostad på totalt 30 kvm yttermått och 24 kvm boarea. På den lilla ytan inryms ett rymligt badrum, en hall med ordentligt med förvaring, kök och allrum, sovrum samt loft. Huset finns i olika utföranden som kan anpassas efter beställarens behov.

1
Stomme: Träregelstomme
2
Isolering: Lösull, träfiber. Diffusionsöppen ångbroms
3
Utvändiga målerier: Slamfärg, kulörval i dialog med beställare.
4
Fönster: återbrukade tvåglasfönster i bästa skick.
5
Invändiga målerier: Äggoljetempera, jordfärger, kulörval i dialog med beställare

 

Hur går det till?

Egnahemsfabriken vill ge fler vägar till ett eget hem. Därför hjälps vi åt med att hålla kostnaderna nere och uppmuntrar till en så hög grad av självbyggeri som möjligt i projektet.

Börja med att tänka igenom nedan tre steg och kontakta oss sedan via formuläret längst ner på sidan – så hittar vi tillsammans en lösning som funkar bäst för dig.

1. Vilken nivå av färdigställande är du intresserad av?

Klimatskal

Klimatskal innebär huset färdigställt till ett tätt klimatskal inkluderande isolerad stomme, ångbroms och glespanel, monterade fönster och dörrar, snickerier (in- och utvändiga foder och smygar) yttertak, takavvattning och utvändiga målerier. Klimatskal inkluderar ej badrumsdel – denna är ett tillägg, se nedan.


     350 000 kr

(senaste revidering juni 2021)

 

 

Eller

Färdig bostad

Om ni hellre vill ha en nyckelfärdig lösning där ni överlåter de invändiga detaljerna till oss kan ni välja vårt andra alternativ: Bostad innefattar ett klimatskal som beskrivet, samt eldragningar och eluttag, invändigt golv, innerpanel, innertak, invändiga målerier, kök.


600 000 kr

(senaste revidering september 2023)

2. Vilka tillägg behöver du?