Skip to main content

Detta händer på Egnahemsfabriken


Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inspirationsvandring Husebybergen (Egnahem för alla)

4 april, 2022 klockan 17:00 - 19:00

Gratis

Ett platsbesök och inspirationsträff för dig som är nyfiken på Egnahemsfabrikens planerade område för organiserat självbyggeri i Ellös, Husebybergen. Vid detta tillfället vandrar vi runt i området med guider och bekantar oss med dess naturkaraktär och möjligheter, samt fikar. Öppet för alla som är intresserade av att bli framtida egnahemsbyggare i Ellös. Föranmälan krävs.

På plats i området får vi veta lite mer om Ellös historia, platsens natur och egnahemsbyggandets möjligheter, samt provar eventuellt även akustiken vid det höga berget med musik från Kristina från Duvemåla.

Vad är Egnahem Husebybergen? Egnahemsfabriken planerar för ett modernt egnahemsområde tillsammans med Orust kommun, Ekobanken, Mikrofonden och Föreningen för Byggemenskaper. I området planerar vi för friliggande bostäder och parhus i storlekarna 30-80 kvm bostadsyta, som uppförs genom självbyggeri.

Transport och samling: Resa till Husebybergen i Ellös sker med eget transportmedel. Kollektivtrafikförbindelser till Ellös finns på Västtrafiks hemsida.

Fika: Vi bjuder på smörstekta kanelbullar och kaffe till självkostnadspris.

Anmälan: Föranmälan krävs. Föranmälan görs till info@egnahemsfabriken.se, uppge namn och antal personer. Deltagande är kostnadsfritt.

För mer information kontakta Tinna Harling, 073-4264250.

Detaljer

Datum:
4 april, 2022
Tid:
17:00 - 19:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , ,
Webbplats:
https://tjorn.egnahemsfabriken.se/byggprojekt/egnahem-husebybergen/

Arrangör

Egnahemsfabriken
E-post:
info@egnahemsfabriken.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Ellös
Ellös, + Google Map