web analytics
Skip to main content

Verktyg för självbyggare

Köp inte mer än du behöver. Hyr istället de verktyg du behöver till ditt bygge, när du behöver dom, från ett kooperativ av självbyggare!

Varför hyra verktyg?Varför hyr vi ut verktyg?Villkor och förutsättningar
Vad kan vara bättre än att köpa och äga?

Varför hyra verktyg?

Ett bygge kräver många verktyg, men det är inte rimligt att alla ska ha sin egen uppsättning av allt. Det är bättre att dela och dela med sig, använda när man behöver.

Genom att låna och hyra det du behöver när du behöver det till en rimlig peng ökar du din tillgång till verktyg och maskiner av alla de slag, och minskar behovet av förråd, hyllor och underhåll av en egen maskinpark som bara används ibland. Vi har räknat på det – och du ska hålla på väldigt länge och mycket för att det ska vara billigare att äga än att hyra. 

Egnahemskooperativ och verktygskooperativ

Varför hyr vi ut verktyg?

Vi är ett kooperativ som bygger hus och samtidigt hjälper själv- och tillsammansbyggare med det som behövs för att kunna genomföra sina projekt.

Att tillhandahålla uthyrning av verktyg och maskiner är en naturlig del av vår verksamhet och innebär att vår egen utrustning kommer till största möjliga användning. Vi vet vad som behövs vid ett bygge eftersom vi själva behöver det.

Villkor och förutsättningar

Hur går det till?

Bli medlem i verktygskooperativet, skänk dina verktyg, eller hyr som vanligt.

Hos oss kan du hyra maskiner och verktyg på tre olika sätt:

  1. Som medlem i verktygskooperativet betalar du en fast månadskostnad för att ha tillgång till maskiner och verktyg du behöver när du behöver dom.
  2. Genom att byta in en maskin till kooperativet får du en pott som du kan hyra för.
  3. Du kan också boka och hyra som på vilken annan hyrtjänst som helst.