web analytics
Skip to main content

Välkommen till Coworking på Vita Huset!

Kaffet står alltid på och det finns nästan FÖR mycket kakor.

  • Flexkontor – kom bara för en dag eller köp ett månadskort.
  • Wi-Fi
  • Kaffe, té och fika
  • Skrivare och kontorsmateriel
  • Mötesrum med plats för 12 deltagare
  • Videokonferensrum
  • Trevligt folk och events! Här sitter vi byggnadsvårdare, arkitekter, författare och programmerare. Dörren är öppen och i fikarummet möts även Egnahemsfabrikens snickare, ungdomsledare och olika omställningsaktörer i en salig röra.
 

Dagspris

Månadsavtal

Enkelt och smidigt! Droppa in, scanna QR-koden och swisha 150kr till oss på plats så är det klart och betalt.
Vill du veta om det finns plats idag? Gå med i vår messengergrupp (maila!) så kan du kolla läget innan du kommer.
Skicka ett mail med vem du är och vad du gör till info@egnahemsfabriken.se
Vi fixar vi ett avtal som ger dig en garanterad plats och rabatterat pris.

150 kr / dag

1200 kr / mån

Frågor? Kontakta info@egnahemsfabriken.se

 

Vi sitter på Vita Huset:

Vi är ett värderingsdrivet arkitektkooperativ med fokus på samhällets omställning. Vi utformar välgestaltade, regenerativa och socialt inkluderande byggda miljöer i alla skalor. Vi arbetar med organisationer, privatpersoner och projekt som även de eftersträvar hållbar samhällsutveckling och hållbara praktiker, på landsbygden och i staden.

Vi är arkitekter, systemutvecklare, landskapsarkitekter, projektledare, byggemenskapsledare, projektlotsar och mötesplatsspecialister. Vi arbetar tillsammans med nätverk av snickare, byggpedagoger, forskare, trädgårdsmästare m fl i och runt Egnahemsfabriken och rörelsen för Socialt Byggande i Sverige.

 

Färgtrappan jobbar med miljövänliga färger utan kemikalier och onödiga tillsatser – produkter som är snälla för människor, djur och natur.

I Färgtrappans studio i Vita Huset kan du inspireras av vackra kulörer i äggoljetempera, få hjälp med dina kulörval samt handla AvJords färgprodukter. Färgtrappan tar uppdrag inom internt måleri samt anordnar kurser.
Studion är öppen mån-fre 8.30-16 de dagar då Egnahemsfabriken är bemannad.  Övrig tid och för hjälp med rådgivning ring/smsa 0703-838034

0703-838034 | info@fargtrappan.se | fargtrappan.se